Τρίτη 17 Μαΐου 2011

PAOK FANS FESTIVAL 2011



PAOK FANS FESTIVAL 27-28 MAIOY 2011 | ANAKOINΩΣΗ

27/05/2011 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ στο διήμερο PAOK FANS FESTIVAL 2011 που διοργανώνεται στο Στρατόπεδο του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ( Έναντι του δημαρχείου Σταυρούπολης) στις 27-28 Μαΐου.Το Festival θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 19.00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Κατά την διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν

* Βραβεύσεις στις ομάδες Χάντμπολ και Γυναικείου ποδοσφαίρου και θα τιμηθούν κάποια άτομα για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

*Κληρώσεις

*Αιμοδοσία

*Αθλητικές επιδείξεις τμημάτων του ΠΑΟΚ

*Τουρνουά 5 x 5

*Διαγωνισμός Graffiti

*Paintball

*Bmx-Skate

*Live μουσική με 2 stage και πληθώρα συγκροτημάτων ROCK-REGGAE-Ελληνικά ρεμπέτικα

ενώ θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις κληρώσεις της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ. που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Η τιμή της εισόδου έχει οριστεί στα 4 ευρώ ανά ημερα και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μια μπύρα.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση ΌΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδικων δυνάμεων ενόψει καλοκαιριού και ευελπιστούμε να καθιερωθεί ώστε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε τις επιτυχίες του Συλλόγου.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.A.Ο.K.



UPDATE

Kαλούνται οι εκπρόσωποι ΌΛΩΝ των συνδέσμων του ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκης-Επαρχίας) την Τετάρτη 18/05 πριν το παιχνίδι της ομάδας μας με την άεκ και ώρα 16.30 στα γραφεία του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ για ενημέρωση.Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.


Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ HANDBALL !!!!

Το πολύπαθο τμήμα του handball, αύριο στο κλειστό της Μίκρας διεκδικεί το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. H εξαντλητική τιμωρία των 10 αγωνιστικών και το πρωτοφανές για τα δεδομένα του handball χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 120.000 ευρώ, δεν κατάφεραν να πτοήσουν την ομάδα μας που αύριο δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.
Έτσι λοιπόν και εμείς ήμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε αυτή την ομάδα που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους παρά τα τόσα οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν . Όλοι όσοι αγαπάμε αυτά τα τέσσερα γράμματα πρέπει να ήμαστε εκεί και να δώσουμε ώθηση στους παίχτες μας με τη φωνή μας. Ας καταλάβουμε όλοι επιτέλους ότι ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Όποιος θέλει απλά να παρακολουθήσει τον αγώνα ας καθίσει σπίτι του, αύριο θέλει ΗΧΗΤΙΚΗ βία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

EAST SIDE
(Μηχανιώνα,Επανομή,Θέρμη,Περαία )